Servicii

De la dulapuri electrice pana la statii automatizate de bike sharing, la noi veti regasi tot ceea ce aveti nevoie.

Iar daca nu, vom fi bucurosi sa le cream special pentru dumneavoastra!

Debitare laser

O parte foarte importamnta a procesului de fabricatie implica utilajul nostru cu tehnologie avansata, TruLaser 3030 FIBER, care oferta taiere rapida si de precizie pentru table si tevi. Combinam puterea si viteza pentru a obtine piese finisate la cea mai inalta calitate.

Stantare

Stantarea se realizeaza pe utilaj CNC, cu scule de precizie care permit prelucrarea materialului cu o grosime de pana la 3 mm.

LVD Strippit P-1225 are capacitatea de a produce perforatii si forme ambutisate complexe in otel decapat, aluminiu, inox, cupru si alama cu o calitate optima. Este o masina ideala pentru seriile cu volum mediu si mare reducand costurile de fabricatie si oferind solutii rentabile.

Indoire CNC

Oferim cele mai bune solutii pentru indoire, cu cea mai mare precizie pe prese hidraulice tip abkant cu Forta de indoire de pana la 170 tF,

Fiind disponibila o gama larga de poansoane si prisme putem realiza indoiri complexe.

Echipa noastra de operatori experti lucreaza atat cu metale feroase cat si materiale neferoase, oferind piese de cea mai inalta calitate, respectand specificatiile proiectelor.

Sudura

Utilizam o gama larga de tehnici de sudare.

Instalatiile noastre ofera o acoperire extinsa a tuturor materialelie feroase si neferoase de la 0.5mm la 20mm grosime.

Folosim tehnici de sudare WIG, MIG-MAG si TIG care implica otel, aluminiu, inox.

In functie de cerintele clientilor, componentele pot fi supuse procedurii de debavurare si finisare a suprafetei, pentru a asigura realizarea unor produse de cea mai inalta calitate.

Aceste servicii de finisare reprezinta o pregatire a pieselor pentru tratamente ulterioare, cum ar fi zincare sau vopsire in camp electrostatic.

Debavurarea este importanta pentru calitatea estetica si functionalitatea pieselor.

Asamblare

Asamblam piese complexe pentru a eficientiza procesul de productie, a minimiza costurile si pentru a oferi un plus valoare clientilor nostri.

Echipa noastra calificata se asigura ca atentia la detalii este primordiala, lucrand cu tolerante stricte si respectand materialele

Proiectare CAD si Design

Procesul de proiectare pentru fabricarea pieselor este o parte integrata in strategia MSC.

Clientii pot beneficia de cunostintele oferite de echipa noastra de ingineri calificati, care au peste 20 de ani de experienta in industrie.

Folosim cele mai recente softuri 3D, Solidworks, si in conformitate cu cerintele clientilor, optimizam procesul pentru a obtine cea mai rentabila metoda de fabricatie, respectand in acelasi timp standardele si reglementarile stricte din proiecte.

Solutiile noastre de proiectare sunt extrem de tehnice si avem capacitatea de la transfera datele direct in CNC Laser si Punch, eficientizand procesul de productie.  

Un inginer proiectant dedicat este alocat sa gestioneze proiectele de la concept pana la etapa de aprobare. Acesta se va asigura intotdeauna ca metodele de fabricatie cele mai rentabile sunt luate in considerare.