Despre noi

MSC International

Este o companie cu peste 25 ani experienta in domeniul prelucrarii tablei si a tevilor din otel, inox, aluminiu, cupru si alama.

Avand in dotare utilaje performante, de ultima generatie, va putem oferi o gama larga de servicii si produse, de la debitare laser, stantare si indoire pana la sudura MIG-MAG si WIG.

Pentru a oferi o gama variata de produse utile afacerii dumneaovastra, in cadrul companiei noastre prelucram tabla in format maxim 3000x1500mm, cu grosimi de pana la 20mm pentru otel, 15mm pentru inox si aluminiu, 6mm pentru alama si cupru si tevi cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 370mm.

Dintre produse mentionam: fisete si dulapuri metalice, cutii si carcase pentru diverse aplicatii, din domenii cum sunt: electronica, electrica sau echipamente de telecomunicatii.

Cel mai important aspect al activitatii noastre il constituie adaptarea permanenta la nevoile clientilor. Astfel, cream produse unicat care se pliaza perfect necesarului activitatii dumneavoastra de zi cu zi.

De asemenea, in cazul in care doriti sa implementati proiecte care au nevoie de proiectare, compania M.S.C International va pune la dispozitie si acest tip de servicii, fiind alaturi de dumneavoastra pas cu pas.

Certificate de calitate

Lucram cu sisteme cheie de management care sunt integrate in procesul afacerii noastre, pentru a asigura imbunatatirea continua a calitatii si a performantelor economice.

ISO 9001:2015

Sistemul de management al calitatii

ISO 45001:2018

Sistemnul de sanatate si securitate in munca

ISO 14001:2015

Sistemul de management al mediului

Utilaje